За по-добро качество на umpc-bg.com: гласувайте!

Сайтът се навърта в интернет пространството вече половин година и реших, че е време да направя първо допитване до всички, които го посещават и четат относно качеството му. Споделете чрез тази анкета какво мислите за ревютата, публикувани до момента - ако не намерите своя отговор, ще се радвам ако оставите коментар.

Желанието ми е umpc-bg.com да предоставя достатъчно точна и пълна информация, но от друга страна да остане лек за четене и да не се налага човек да си вземе отпуска, за да изчете някоя статия. Вашата помощ ще е повече от ценна за мен!

Анкетата е тук.

Коментари

Манията по тези машинки, май завладя всички. Аз още като чух за първия Асус, знаех, че ще го купя, въпреки че бях пълен анти фен точно на Асус. Е закъснях доста, защото не го намирах с ГНУ/ Линукс и накрая съпругата получи подарък 1000Х, веднага след като стигна до България. Та като казах темата все повече ме занимава и посещавам това място. Мисля си, че тези машинки са екзотика и затова малко трябва да се разшири съдържанието в тази насока. При едно търсене попаднах на:

http://www.eeepc-logiciels.com/

който оказа се има някаква машинна проверка на български. Там ме същисаха няколко статии. Първата беше за подходящи тапети за твърде нерационалната азделителна способност, на която работят повечето машини от класа. Имаше комикс, преглед на дистрибуции, команди, създаване на Window$ LiveUSB и още какво ли не. Най-много ме същиса статия за конкурентите на Асуса. Повече от половината и не знаех, че ги има. Имаше, какви ли не странни модели. Имаше модели с сензорни екрани, страни корпуси и какво ли не. Не бяха пропуснати дори тези с китайските процесори и лед дисплей.

Ей такиваа неща бих искал да видя. Изобщо не си мисля, че е лесно или бързо. Просто искам да се обърне внимание на по-малко известните неща и екзотичните възможности.

Мерси за сайта, аз съм попадал на него, но със сигурност ще е полезен на още много хора, които търсят информация за подобни машинки.

По принцип имам за цел да разширя обхвата на статиите - за момента има прекалено малко на тема софтуер, но за съжаление няма как да се пренебрегне фактора време. Все пак надявам се в скоро време да мога да предоставям повече информация.

Затова е и тази анкета - за да мога да се ориентирам по-точно колко посетителите на сайта искат да четат. Благодаря и за коментара - ценната обратна връзка!

Забелязах преди около седмица, че тук имало форум, интересно, чак толкова късно. А машината на форума е толкова опростена и прегледна, че реших да си я сложа и аз на личната страница, когато я преработя.

Обаче този форум не е много посещаван. Има 7 регистрирани и десетина мнения. Обикновено всички портали поставят последните мнения от форумите си на главна страница. Така хем насочват потребителите към информацията, която може да е полезна, хем го рекламират.

Виждам, че стреемежа е към семплост, което е похвално в дизайна. В същото време не мисля, че лентата в ляво е претрупана, точно обратното, струва ми се полу- празна, дори смятайки рекламите.

Помисли Ваньо по въпроса.

Обмислил съм го :-)

Скоро ще има и такава функция. Постоянно се оглеждам за начини да развивам сайта, но не всичко става със скоростта с която бих искал.

Все пак мерси за предложението.