Дисекция на MSI Wind U120

Испанския сайт посветен на MSI Wind, msiwind.es, е получил за тест една бройка от новия модел на тайванската компания - U120 - и както подобава веднага са били направени куп интересни снимки. Вече спокойно може да се разгледа вътрешността на ултрамобилния компютър, която, както личи от снимките, не се различава драстично от тази на U100.

Може би най-голямата новост е добавянето на 3G модем в корпуса на MSI Wind U120, а необходимата за него sim карта се поставя под батерията. Най-голямата липса пък е допълнителния слот за памет - поне на снимките, които е направил екипа на msiwind.es, но е малко вероятно той да се намира от другата страна на дънната платка. Така Wind U120 е с 1 гигабайт и ъпгрейд не се полага. Малките "високоговорителчета" не са претърпяли никаква промяна, така че Wind все още ще е с отчайващо лош звук.

Външния вид на U120 вече е добре известен, като продължава стилната линия на предшественика. Разлики в разположението на елементите по корпуса няма, клавиатурата остава непроменена. Подобрен е тъчпада, който вече има два отделни бутона.

Още снимки на вътрещносттта има тук, а ето тук е цялото ревю (на испански).