Галерия: iPad в България

Въпреки, че за последното отроче на Apple - iPad - се изписа достатъчно, няма как да не споделя първите си впечатления от личния ми досег с таблета.

В магазина на Plesio на ул. "Ангел Кънчев" в София има вече една бройка, която всеки лесно може да огледа, а надявам се скоро - и да купи. Екипът на магазина бе така любезен да ми осигури възможност да го снимам, както и да си поиграя с него за няколко минути и да натрупам впечатления.

Без да искам да повтарям вече хилядите ревюта по мрежата, трябва да отбележа, че с iPad се работи изключително лесно, свиква се с него буквално за минути (особено хората, които вече ползват iPhone/iPod) и интерфейсът започва да изглежда някак познат (точната дума е интуитивен :-) ).

В първия момент iPad изглежда малко голям и малко тежък, но това е наложително, тъй като първия фактор обуславя по-приятно усещане при работа в Интернет и с електронни книги и други документи, а втория фактор е наложен от батерията на устройството - все пак никой не иска iPad да гасне на 30-ата минута работа.

Оставям ви с няколото снимки на iPad и очаквам вашите мнения - особено ако сте го видяли вече на живо!

Галерия: