Преглед на чуждия печат: ревюта на Asus Eee PC 1000h, Acer Aspire One

Дойде време да се появяват ревюта на очакваните след около месец ултрамобилни компютри - макар за момента и на английски.Както винаги, у нас нещата ще се случат с малко закъснение.

Като за начало, поместено е много качествено ревю на Acer Aspire One в едно от най-добрите списания за компютри - PC Magazine. Колегите са се постарали да направят обективен преглед на препродукционна бройка. Лично на мен ми беше крайно интересно да прочета какво точно можем да очакваме, най-вече поради факта, че това ще е един от ценово най-агресивните продукти на пазара.

В Laptop Magazine пък е поместено ревю на 10-инчовия модел на Asus Eee PC - 1000H с Windows XP. Asus са си взели бележка от всички грешки, които са допуснали до момента в предишните Eee-та и са отстранили каквото са могли. Макар малко по-тежък и малко по обемист, новия 1000H все още е чудесен мъник - надявам се скоро да го имаме и в България.

Ето и къде са статиите:

И за финал - едно снимково сравнение на Acer Aspire One и Asus Eee PC 901 от crave.cnet.com. Да видим кой кого ще изяде!