Toshiba

Toshiba добавя още два цвята за NB200

Toshiba реши да добави още две цветови решения към обявения през април тази година модел NB200. Новите цветове са розово и синьо и пак се връзват чудесно с дизайна на нетбука, променяйки стила му от по-строг към по-игрив.

На сайта t3.com е сложена и тази галерия, откъдето можете да разгледате добре двете нови допълнения.

Интересно ревю на Toshiba NB200 / Dynabook UX

Новопоявилия се нетбук на Toshiba NB200 (известен още и като Dynabook UX) впечатлява с визия, но това рядко е достатъчно за сигурен пазарен успех. А докато чакаме да се появи и на родна почва ще трябва да се задоволим с ревюта от англоезични (или друго-езични) сайтове.

Нов нетбук от Toshiba - Dynabook UX

Явно на Toshiba й хареса сегмента на ултрамобилните решения след плахия първи опит с NB100, който компанията пусна преди почти година. В резултат - японската компания пуска нов модел - Dynabook UX - в новия сегмент (но с по-висока цена), който привлича погледа веднага с външния си вид.

Галерия: 

Toshiba и BenQ са почти готови със свои umpc

Още две компании се включват в разпределението на пазара на ултрамобилни компютри - BenQ и Toshiba. И двете компании вече показаха на света как ще изглеждат техните модели, а параметрите все едно вече сме ги чували...

BenQ ще предложи модела Joybook Lite U1, който на външен вид ще запазва традиционния вече за тайванците весел дизайн с пъстри цветове. Параметрите му ще са следните:

Галерия: