U120

Дисекция на MSI Wind U120

Испанския сайт посветен на MSI Wind, msiwind.es, е получил за тест една бройка от новия модел на тайванската компания - U120 - и както подобава веднага са били направени куп интересни снимки. Вече спокойно може да се разгледа вътрешността на ултрамобилния компютър, която, както личи от снимките, не се различава драстично от тази на U100.

MSI Wind U120 е на крачка от пазара

Един от най-добре продаваните ултрамобилни компютри вече има наследник - на пресконференция в Тайван MSI са показали (почти) готова за пазара версия на новия Wind U120. Вече сме виждали снимки, които MSI е показвала и преди, но този път има и видео и официални спецификации.

Появиха се снимки на новия MSI Wind - U120

Само няколко дена след като MSI официално оповести какво ще представлява наследника на успешния им ултрамобилен компютър - Wind - в инетрнет се появиха и първите снимки.

Снимките изглеждат доста "официално", а не като снимани със скрита камера и дават добра представа за относително леките промени в дизайна. Момчетата от fudzilla.com са успели да се доберат до цели 8 бройки, които представят U120 от всяка една възможна страна.

MSI: Хората предпочитат Windows XP пред Linux

Наред с един куп други интересни новини, тази статистика изпъква в интервю, което laptopmag.com са направили с директора на MSI по продажбите в САЩ - Анди Тънг. 4 пъти повече са ултрамобилните Wind с Linux, които потребителите връщат спрямо тези идващи с Windows XP.

MSI разкрива информация за следващите Wind

След като MSI успях да направят един от най-добре продаващите се за момента  ултрамобилен компютър, компанията вече гледа в бъдещето и по-точно към следващите модели, които ще се появят на пазара.

Представители на MSI са били достатъчно любезни да разкажат на екипа на японския сайт PC Watch какви са плановете на компанията за следващата година.