2133

HP 2133 и 21400 рамо до рамо

Ако ви е интересно да погледнете едно мгого полезно сравнение на два от ултрамобилните модели на HP - Mini Note 2133 и 2140 - погледнете сайта hp2133guide.com.

Ще намерите няколко снимки, които сравняват двата модела страна по страна, така че да се види какви са разликите - съответно подобренията в по-новия модел. Снимковия материал винаги е полезен и информативен :-)

Ревю: HP Mini-Note 2133

Въпреки, че HP Mini-Note се появи в продажба още през месец май, у нас трябваше да изтърпим няколко месеца докато получим възможността да си го закупим от рафтовете на родните магазини.  Е, ето че най-накрая дойде момента и у нас официално да стъпи Mini-Note 2133 и разбира се - да премине през задължителните тестове.

Галерия: 

HP Mini-note у нас през Август

Накратко, само в едно изречение: Според официална информация, мини компютъра на HP ще се появи на нашия пазар през месец Август на тази година, а цените ще почват от 599 лв.

Първи тестове на ултрамобилния HP 2133 Mini Note

Ултрамобилният компютър на HP вече си има и официално име - HP Mini Note, а колеги от американски сайтове вече са получили и бройки за тестване.

С цена между 500 и 850 USD на американския пазар, новият мъник е първия сериозен конкурент на Eee PC, като според хората, които вече са се добрали до него, в някои отношения (главно функционални, дори го превъзхожда.