MSI

MSI Wind U160: поглед отвътре

MSI Wind U160 е един от най-интересните модели, пускани напоследък по световните пазари и както можеше и да се очаква интересът няма да е само към външността на компютъра, но и към неговото съдържание.

Галерия: 

Видео с MSI Wind U210

Най-новия 12-инчов модел на MSI вече може да се похвали с ревю в снимки и видео. MSI Wind U210 е 12-инчов нетбук/лаптоп (някъде по средата, определете сами), задвижван от процесор AMD Neo MV-40 @ 1,6 GHz.

Галерия: 

Хубава серия снимки на MSI Wind U200

В немския сайт NewsGadgets.de са публикували хубава и подробна галерия със снимки на 12-инчовия модел от серията Wind на MSI. Машинката изглежда много прилично, с приятен дизайн, а по-големия размер позволява и по-свободна вътрешна организация.

Разгледайте галерията ето тук.

MSI представи Wind U200

MSI явно ще развива WInd серията в широчина - вчера компанията официално обяви подготовката за пускане в продажба на модела U200 - 12-инчов вариант в по-ниския ценови сегмент.

MSI пуска Wind U100 Plus

MSI пуска на пазара обновена версия на първия появил се WInd, която ще е известна като MSI Wind U100 Plus. Промените няма да са драматични, като обновения модел запазва външния вид на добре познатия и продаващ се предшественик, но под капака ще има някои новости.

MSI прави нетбук с Android OS

Пълзят слухове, че MSI разработва нетбук задвижван с операционната система Android на Google. Според digitimes.com тайванската компания още това лято ще покаже новия модел на най-голямото азиатско изложение за информационни технологии - Computex.

Въпреки слуховете MSI са отказали да направят какъвто и да е коментар, затова за момента остава да изчакаме до началото на Computex 2009 за да разберем достоверна ли е тази информация.

Снимки на MSI Wind U123

Не че е толкова различен от MSI Wind U120, но U123 има няколко новости: Intel Atom N280 процесор и слот за SIM карта - ако искате да се възползвате от 3G свързаност. Чипсета и другите компоненти не са променени.

И на външен вид разлики е трудно да се забележат: погледнете галерията, която екипа на engadget.com е сътворил на CeBit 2009.

Дисекция на MSI Wind U120

Испанския сайт посветен на MSI Wind, msiwind.es, е получил за тест една бройка от новия модел на тайванската компания - U120 - и както подобава веднага са били направени куп интересни снимки. Вече спокойно може да се разгледа вътрешността на ултрамобилния компютър, която, както личи от снимките, не се различава драстично от тази на U100.