Gigabyte

Видео БГ ревю на Gigabyte m912

Представям ви едно видео ревю на Gigabyte m912, което моя милост направи съвместно с екипа на laptop.bg и всъщност по тяхна идея:

Ревю: Gigabyte m912 таблет

С пускането на пазара на m912 Gigabyte направи два хода наведнъж: компанията не само се намъкна на пазара на ултрамобилни евтини компютри, но вмъкна сред тях и концепцията таблет. С първия си модел на пазара GigaByte докара екстри за които потребителите вече си мечтаеха и чакаха с нетърпение, като чувствителен на допир и завъртащ се екран, трансофрмиращ лаптопа в таблет.

Галерия: 

Цената на Gigabyte M912 ще е между 556 и 656 USD

Umpc таблета, който Gigabyte подготвя за пазара вече е с известни параметри на конфигурациите, а през последните часове в интернет изтече информация и за цените на които ще се предлагат плануваните за момента 3 конфигурации.

Intel Atom се задава - първо в GigaByte M528

Gigabyte M528 ще се бори за титлата "пръв на пазара с Intel Atom процесор" - моделът вече е наличен за предварителни поръчки, появика се (макар и все още оспорвани) спецификации и цена.

Стилния компютър влиза в разбиранията ни за ултрамобилен, но определено не е евтин - в Европа цената му се очаква да е от порядъка на 950 Евро. Макар на пръв поглед това да изглежда ужасно много, ето малко спецификации:

MSI и Gigabyte ще пуснат UMPC до края на юни

Двете тайвански компании ще се намесят на пазара на ултрамобилни решения със собствени модели, които се очакват на пазара до края на втората четвърт на настоящата година. И MSI, и Gigabyte ще се целят в цената от 500 USD за базов модел, но ще имат и по-скъпи варианти.