Wind

Видео с MSI Wind U210

Най-новия 12-инчов модел на MSI вече може да се похвали с ревю в снимки и видео. MSI Wind U210 е 12-инчов нетбук/лаптоп (някъде по средата, определете сами), задвижван от процесор AMD Neo MV-40 @ 1,6 GHz.

Галерия: 

MSI пуска Wind U100 Plus

MSI пуска на пазара обновена версия на първия появил се WInd, която ще е известна като MSI Wind U100 Plus. Промените няма да са драматични, като обновения модел запазва външния вид на добре познатия и продаващ се предшественик, но под капака ще има някои новости.

Снимки на MSI Wind U123

Не че е толкова различен от MSI Wind U120, но U123 има няколко новости: Intel Atom N280 процесор и слот за SIM карта - ако искате да се възползвате от 3G свързаност. Чипсета и другите компоненти не са променени.

И на външен вид разлики е трудно да се забележат: погледнете галерията, която екипа на engadget.com е сътворил на CeBit 2009.

Дисекция на MSI Wind U120

Испанския сайт посветен на MSI Wind, msiwind.es, е получил за тест една бройка от новия модел на тайванската компания - U120 - и както подобава веднага са били направени куп интересни снимки. Вече спокойно може да се разгледа вътрешността на ултрамобилния компютър, която, както личи от снимките, не се различава драстично от тази на U100.

MSI пусна снимки на задаващия се Wind

Без много приказки - погледнете отблизо ултрамобилния компютър на MSI, който се очаква да се появи на пазара съвсем скоро. Да се надяваме, че няма да чакаме дълго да стигне и до България.

Галерия: 

MSI пусна официални спецификации за Wind

MSI обяви официални спецификации на своя уптрамобилен компютър, кръстен Wind. Очаква се премиерата му на пазара да бъде до средата на годината.

Според публикуваните спецификации, теглото на новата машинка ще е около 1 кг, ще бъде оборудвана с 8,9 или 10-инчов екран с разаделителна способност 1024х600 пиксела и конвенционален твърд диск с размери 2,5 инча и обем 80 GB.

Галерия: