спецификации

Sony Vaio Mini W - "чист" нетбук

В крайна сметка Sony реши, че не може да се кара само на прекалено скъпи продукти и пусна на пазара "типичен" нетбук - Vaio Mini W - тихомълком, без много шум.

Галерия: 

Microsoft оповести максималните спецификации за евтин Windows 7

Microsoft издаде информация за максималните изисквания на хардуера, който ще бъде поддържан по програмата за "ултра-евтини" компютри. Като част от тази програма в момента се разпространява Windows XP Home, който се инсталира предварително на нетбук моделите, а Microsoft от своя страна го доставя на производителите на доста преференциална цена - според слухове едва 15 USD за копие.

MSI представи Wind U200

MSI явно ще развива WInd серията в широчина - вчера компанията официално обяви подготовката за пускане в продажба на модела U200 - 12-инчов вариант в по-ниския ценови сегмент.

Пълни спецификации на Dell Mini Inspirion

Появиха се пълните спецификации на мъника на Dell, наречен Mini Inspirion (или някъде просто Dell E). Въпреки, че до момента повечето неща знаехме, или пък подразбирахме, далеч по-добре е, когато е официално.

Ето ги и тях:

MSI пусна официални спецификации за Wind

MSI обяви официални спецификации на своя уптрамобилен компютър, кръстен Wind. Очаква се премиерата му на пазара да бъде до средата на годината.

Според публикуваните спецификации, теглото на новата машинка ще е около 1 кг, ще бъде оборудвана с 8,9 или 10-инчов екран с разаделителна способност 1024х600 пиксела и конвенционален твърд диск с размери 2,5 инча и обем 80 GB.

Галерия: