Dell

Dell Inspirion 11z оставя смесени впечатления

Dell пусна на пазара своя 11-инчов нетбук - Inspirion 11z - и разбира се с нетърпение се очакваха първите тестове. На Notebookreview.com вече е поместено достатъчно подробно ревю на модела, посочвайки добрите и лошите черти.

Dell пусна ученическия Latitude 2100

След успеха, който Dell имаше със своята серия Mini Inspirion, компанията представи още един нетбук - Dell Latitude 2100. Този модел е насочен в много по-голяма степен към подрастващото поколение, като компанията иска да го наложи именно като училищен компютър.

Галерия: 

Dell Mini 10 се сдобива със 720p екран

От сайта на Dell вече може да се поръчва и Mini Inspirion с 10-инчов екран с по-голяма разделителна способност - 1366х768 точки. Накратко това означава, че HD филми с вертикална разделителна способност 720 точки ще могат да се гледат без загуба на качество поради недостатъчно пиксели по екрана.

Ревю: Dell Mini Inspirion 9

Dell Inspirion Mini 9 вече няколко месеца "върлува" по световните пазари, но едва сега го виждаме да се продава официално на родна почва. И въпреки, че за него са изписани немалко ревюта и прегледи, нямах търпение лично да се докосна до първата ултрамобилна машинка на един от най-значимите производители на компютри в световен мащаб.

Галерия: 

Dell Mini 12: поглед отвътре

Незнайно защо най-интересната част на всички компютри (поне за мен) са техните вътрешности - затова много ме зарадва и темата с богат снимков материал за прилежно разглобен Dell Mini 12.

CES 2009: Dell показа Inspirion Mini 10

Преди няколко дена на изложението за потребителска електроника CES в Лас Вегас Dell показа поредното допълнение към фамилията си евтини и ултрамобилни компютри - Inspirion Mini 10. Както подсказва името, моделът е с 10-инчов екран и застава между двата налични до момента - 9-инчовия Mini 9 и 12-инчовия Mini 12.

Галерия: 

Dell Inspirion Mini 12 вече е на пазара

Новият Dell Mini вече е на пазара, но .. за момента само в Япония. Компанията е решила да развие улпрапортативния сегмент, като навлезне в територията на досегашните най-скъми мобилни компютри - тези с 12-инчов екран.

Галерия: 

Dell се гласи да пусне 12-инчов Inspirion Mini

Изглежда Dell има планове да разшири сегмента на ултрамобилните компютри по-бързо, отколкото другите компании. На сайта на компанията е забелязана продуктова информация за нов модел от серията Mini Inspirion с моделен номер 1210 и 12-инчов екран.