премиера

Windows 7 е в продажба.. Яхуу!

Е, Windows 7 вече официално е в продажба.

Интересното е, че през последните месеци толкова много слушахме и четохме за Windows 7, че официалното пускане по магазините дори не успя да се превърне в новина - вече половин година живеем с тази операционна система, 8 милиона тестери я използват вече ежедневно, нагледахме се на достатъчно ревюта и сравнения и всеки знае откъде да си дръпне инсталационен диск.

По-хубавото, което се случи на 22 октомври е, че Windows Vista отиде в историята, за да се настани в залата на забвението някъде до другата безкрайно безполезна версия на Windows - ME.

Dell пусна ученическия Latitude 2100

След успеха, който Dell имаше със своята серия Mini Inspirion, компанията представи още един нетбук - Dell Latitude 2100. Този модел е насочен в много по-голяма степен към подрастващото поколение, като компанията иска да го наложи именно като училищен компютър.

Галерия: 

Ултрамобилен Dell може да се появи още през м. Август

Dell може да пуснат своя представител в ултрамобилния сегмент доста скоро - още следващия месец. Съдейки по информация от Digitimes, явно компанията се готви да се намеси на umpc пазара максимално бързо. Интересното е, че до момента разработвания от нея модел остава сравнително забулен в мъгла. Не се знае със сигурност какъв процесор ще бъде използван, а размера на екрана се догатва, че ще е 8,9 инча.