батерия

Windows 7 може да се окаже идеален за umpc

Въпреки, че няма как да не отбележим факта, че Microsoft повтори позната грешка с пускането на Vista - ситуацията отчасти напомня безславния Windows ME - компанията поне съомява относително бързо да коригира гафовете си. И в момета, въпреки натрапването на множеството версии на Vista, потребителите предпочитат XP и очакват с нескрита надежда следващата версия - Windows 7.

12000 mAh батерия за Eee PC - 10 часа работа

На сайта DealExtreme се продава батерия, която може да се характеризира единствено като огромна - поне що се отнася до ултрамобилния сегмент. Ако в момента не сте удоволетворени с продължителността на автономна работа на вашия Eee PC 900/1000 и нямате нищо против да носите със себе си още 260 грама със себе си - значи имате нужда от именно тази 12000 mAh батерия.

Asus аксEeeсоари, 6-клетъчна Wind батерия, XP драйвери за Aspire One

Компилация от новини:

Asus ще разшири Eee линията, пускайки още аксесоари. Компанията е подготвила тънко USB DVD устройство, портативен USB харддиск и 3G модем, отново с USB интерфейс. Все още не са известни цени, нито пък кога ще ги има на пазара. Никой от компонентите не е революционна новост, но ще са добре дошли за всеки който иска да се брандира от главата до петите с Eee неща.

Галерия: